Tökéletes szállás a Balatonon

Mobilház terasz

Mobilház terasz

Életem legrosszabb korszaka úgy ért véget, hogy a barátaim elrángatta a legjobb helyre, ahol valaha is voltam. A barátnőim azt mondták, képtelen tovább nézni, amit magammal művelek. Ellentmondást nem tűrve csomagolták be a holmimat, de nem is bántam, mert egyrészt rám fért a kikapcsolódás, másrészt mikor megláttam a www.alsoorsszallas.hu –t, azonnal megjött az életkedvem. Annyira édesek voltak a négy csillagos Pelso Kempingben elhelyezett mobilházakról feltöltött képek, hogy rögtön szerelmes lettem. Mi a Babócának elnevezett házat béreltük egy hétig, amiben három szoba volt, külön tusoló, konyha, wc és nappali. Elmondhatatlan az élmény, amiben itt részünk volt. A Pelso Kemping ugyanis, mindennel fel van szerelkezve, ami a tökéletes üdüléshez kell. Vannak csöndes fás, füves részek, ahol olvasgattam délutánonként, délelőtt bográcsoztunk vagy húst sütögettünk. Egész nap napoztunk és fürödtünk és volt, hogy röplabdáztunk. Jó volt látni a csúszdázó fiatalokat, az élmény medencéért meg teljesen odáig voltam. El sem tudok képzelni a Balatonon ennél jobb és ráadásul olcsóbb szállást. Biztos, hogy mindig vissza fogok térni ide. Köszönöm.

Rengetegféle sport géllakk

sport géllakk ár

sport géllakk ár

Annyira örülök, hogy két hete rátaláltam a legjobb webshopra, amivel valaha is dolgom volt. Imádom a manikűrt és pedikűrt, mostanában pedig leginkább a géllakkokért vagyok oda. Azonban olyan lakkzselét sehol nem találtam, amire vágytam. Jobban szeretem a sportos, vagány stílust és szeretek rendhagyó színeket használni. A www.fillandgo.hu -n pedig minderre rátaláltam. Egyszerűen nagyszerű, mennyire sokféle rendhagyó színből válogathatok a Fill & Go Webáruházban. Szenzációsak az árak, a minőség pedig kifogástalan. A kiszállítás pontos és gyors, így nekem több nem is kell. A rengeteg szín közül a kedvencem a hagyma lila, a neon zöld, a baba kék és baba rózsaszín és természetesen a Ferrari piros. Ez utóbbiért a barátom is teljesen odáig van. Ha sport géllakkok egész tárházából válogatnál te is, és végre olyan géllakkot vásárolnál, ami tartós hetekig akár, szerintem mindenképpen a Fill & Go Webáruházat válaszd. Nagyon megéri.

Imádom az Anatómia atlasz alkalmazást

 

rf human anatomy app

rf human anatomy app

Az elmúlt napokban egy teljesen új anatómia atlasz alkalmazást használtam melynek a neve RF Anatomy. Ezzel az alkalmazással sokkal egyszerűbb megtanulni az emberi test működését és sokkal élvezetesebb is mivel interaktív elemekkel teszi szórakoztatóvá azt ami amúgy régen száraz és nehéz volt. A könyvek nagyon hosszúak és nehezek tanulni, de egy interaktív alkalmazás azonnal megoldja a problémát ha kipróbálod. Nagyon örülök ennek az alkalmazásnak mert örülök, hogy a tanulás egyre egyszerűbb és jobb a technológia fejlődésével. Az oktatás területén a fejlődés különösen fontos, mivel így sokkal egyszerűbben lehet átadni a tudást és sokkal hatékonyabban lehet tanulni a jövőben. Szerintem ezek az alkalmazások nagyon nagy segítséget jelentenek és aki használja annak biztosan kedvenc alkalmazása lesz, mivel fantasztikus látványos interaktív elemekkel mutatja meg az emberi test működését. Szeretném elérni azt, hogy a jövőben minden egyes iskola kihasználja majd az új technológiát és egy forradalmasítani tudja az elavult régi oktatási rendszereket. A laptopok, mobilok és tabletek korában kár lenne nem kihasználni az új technológiát amikor így időt nyerünk és élvezzük is a tanulást majd. Szeretném neked is ajánlani az RF Anatomy alkalmazást, nézd meg és használd örömmel ezt a fantasztikus alkalmazást.

 

Irodaberendezés és a színek szerepe

 

irodabútor

irodabútor

Egy modern iroda berendezésének szempontjából nagyon sok fontos összetevőről beszélhetünk. Ezek többek között az irodabútorok elrendezése, kinézete, a kiegészítők, amelyek mind nagyon fontos szerepet játszanak. Sokat számítanak az iroda hangulatának szempontjából is! Ennél is fontosabb, a megfelelő szín kiválasztása. A falak és az irodabútorok színének harmóniája és az ehhez illeszkedő kiegészítők, amelyek otthonos, kellemes hangulatot biztosítanak. A spaceandmore.hu iroda tervező és kivitelező kft egyedi projekt keretében vállalja az iroda tervezést és kivitelezést. Előzetes megbeszéléseken felmérik az igényeket, melybe a falak, kiegészítők, irodabútorok színe is fontos. Természetesen a cég arculatát is ötvözi a színvilág, amelyet létrehoznak. A könnyebb döntés érdekében iroda 3D látványterv is készül. A számítógépen otthonos, kellemes hangulatot tudnak varázsolni a fotó minőségű látványtervekbe. Honlapjukon referencia látványterv képek és megvalósult irodaberendezések is megtekinthetők!

Tökéletes hajápoló

hajnövesztő sampon

hajnövesztő sampon

Az elmúlt hónapokban újrakezdtem az úszást. Régebb nagyon sokat úsztam, még versenyekre is jártam. Ekkor azonban rövid hajam volt. Aztán végre megnőtt a hajam, ez nagy álmom volt. Amióta azonban az úszást újból kezdtem, a hajam elkezdett töredezni. Nagyon rossz érzés volt, de a sportot szerettem volna folytatni. Szerencsére az úszótársaim nagyrészének szintén fontos  a hajápolás, így bőven kaptam jótanácsokat. A legjobb azonban az volt, hogy pillantsak rá egy weboldalra, ahol nem csak a legkitűnőbb termékekre bukkanok majd rá, de remek tippeket is kaphatok ebben a témában. A www.beautyideal.hu weboldalért már az elején oda voltam. Valóban szenzációs írásokat találtam a blogon, és máris rendeltem egy hajápolót, de ha már rendeltem, gondoltam vásárolok arcápolót is, hiszen fantasztikusan jó áron ajánlották a webshopban. Persze minden időben érkezett meg és a termékekkel