Ablakcsere profikkal

ablakcsere

ablakcsere

Férjemmel arra az elhatározásra jutottunk, hogy ideje a lakásunkban a bejárati ajtót és a beltéri ajtókat lecserélni.  Elsőként ebédszüneteinkben illetve hétvégéinket  barkácsáruházakban töltöttük, hogy találjunk számunkra megfelelőt, mely  ár/érték arányában is elfogadható lehet. Az említett barkácsáruházakban ugyan találtunk elfogadhatót, ám mégis folytattuk a keresést egy jobb, megbízhatóbb termék/cég után. Végül rátaláltunk a precizablakmagyarorszag.hu-ra, melynél a kültéri bejárati ajtók árban igen kedvezőek voltak, és egyben biztonsági bejárati ajtókat is találtam. A bejárati ajtókl ehetnek fa, műanyag, fém bejárati ajtók illetve acél biztonsági ajtók is megtalálhatóak a cég választékában.  A cég telephelye Szeghalmon van, mivel mi Budapesten élünk nem tudtam vállálnak e kiszállítást és beszerelés, ezért  telefonon érdeklődtünk az ügyben. Kedves és segítőkész munkatárssal beszéltem, akivel megállapodtunk a választott acél biztonsági ajtó kiszállításáról. A szállítást a futárcég rövid időn belül teljesítette és helyére került az új bejárati ajtónk.

Higiénia és tisztítószer

higiénia

higiénia

Megint nincs szappan a zuhanyzóban! Mondtam az alkalmazottamnak a szoláriumban! Nincs egy órája, hogy kitettem egyet, válaszolta! Akkor megint valaki elvitte, válaszoltam. Na, ez így nem megy tovább, megoldást kell találnom rá! Valami automatikus adagoló kellene, amit nem tudnak ellopni, gondoltam. Beültem egy kávét meginni az egyik kávézóba, közben elmentem a mosdóba. Kezet mostam, és megláttam, hogy egy praktikus automata szappanadagoló van felszerelve. Ilyen kell nekem is, gondoltam! Megkérdeztem a kiszolgálót, hogy hol vették ezt az automatikus szappanadagolót? Megkérdezem a főnököt, hangzott a válasz! Néhány perc múlva egy kis cédulát nyújtott át nekem, amin ez volt írva, maxwellkft.hu. A főnök üzeni, hogy ezt nézze meg, itt biztos, hogy talál megfelelőt! Otthon gyorsan kikerestem a maxwellkft.hu webáruházat. Igen, több fajta automatikus szappanadagoló közül lehet választani. De találtam kézfertőtlenítőt is, így ezt is rendeltem, mivel a fertőtlenítés is fontos! Azóta mindig van lehetőség a mosdóban a megfelelő kézmosásra!

Hideg időkre is vannak melengető termékek

melegítő párnaÉdesanyám mindig szeretett volna, egy igazán jó melegítő párnát. Nem igazán ért az internethez, ideje pedig nem volt elmenni venni egyet az elmúlt hónapokban. Szegénykém annyit dolgozik, hogy azt a maréknyi kis vágyát, csak megemlíteni tudja néha, ereje már nem marad arra, hogy megvalósítsa vagy ez esetben megvegye őket. Nemrég a kedvenc webáruházamban böngésztem, mikor az oldal kidobta a Microlife FH 100, melegítő párnát. Természetesen azonnal rákattintottam, és nagyon tetszett amit láttam. Hihetetlen jó áron, igazán jó minőséget ajánlottak, és ezt jelnek vettem. Azonnal beraktam kosárba, és mellé a már megszokott termékeket is. Jött a csomag, édesanyám pedig nagyon boldog volt, hogy megvásároltam neki azt, amit már régóta szeretett volna ő is. Még jó, hogy rendszeresen látogatom a Bonshop weboldalát, hiszen minden egészségápolási és szépségápolási termékeket, be tudok szerezni ebből a webáruházból. Minőségi, megbízható, pontos és olcsó. Tökéletes.