Foundation a legjobb lehetőség

foundation

foundation

Csatlakozz te is a CareFoundation segítőihez, és tegyük szebb hellyé a világot! (Support) Ha megfogjuk egymás kezét, sikerülhet. Sajnos manapság sok ember azt gondolja, hogy a jótékonykodás, kizárólag a pénzről szól. Pedig ez nem igaz. A CareFoundation, éppen arra akarja felhívni mindenki figyelmét, hogy az adományozás, nem csak pénzbeli lehet. (Donate now) Rengeteg ember van például, akinek nincs lehetősége olyan elektronikai eszközök megvásárlására, ami megkönnyíthetné az életét, pont úgy, mint nekünk. Másoknak pedig, már rég nem használt mobiltelefonjuk, vagy lecserélt laptopjuk, a szekrény mélyén porosodik. Ezeket az eszközöket, a CareFoundation összegyűjti, és odaadományozza mindazoknak, akik álmodni sem mertek róluk, mindezidáig. . (Phone charity) De ezen kívül lehetsz te is önkéntes, vagy adhatsz ételt, akár kedvességet is mindazoknak, akik nélkülöznek. Gyere te is, légy egy igazán jó ügyet szolgáló csapat tagja. Találd meg a legjobb szervezetet! CareFoundation

Hajóbérlés és vitorlás kirándulás

hajóbérlés

hajóbérlés

Mikor végignéztem a T-Flotta weboldalán a képgalériát, kirázott a hideg. Hihetetlen, hogy kis hazánkban, ilyen elképesztő és felülmúlhatatlan programokkal várja a vendégeit, egy rendezvényszervező cég. Ráadásul mindezt a Balatonon. Lehet itt hajót bérelni, vitorlás kirándulásokra menni, mindenféle rendezvényeken részt venni, de ami még elképesztőbb, hogy olyan csapatépítő játékokban lehet részük azoknak, akik a T-Flottát választják, ahol még saját kalózkosztümöket és további kellékeket, vagy akár lézerfegyvereket is biztosítanak, hogy mindenki filmsztárnak érezhesse magát. Ezen kívül szerveznek osztálykirándulásokat a Balatonon, de álomesküvőket vagy lány- és legénybúcsú partykat is. Ami még nagyon tetszett, a nyaralóbérlés, ami alatt azt kell értenünk, hogy bérelhetünk hajót, apartman helyett. Hát kell ennél szélesebb élményválaszték? Még kalóz gyerekshow-ra is bukkantam, aminek külön örültem a gyerekeink miatt. Alig várom, hogy akár csak egy programban részt vegyek.

A futar.hu gyorsfutárszolgálat belföldi futárszolgálatot is vállal

futár

futár

Egy antikváriumban dolgozok, sokszor hoznak be igazi ritkaságokat is, amik gyűjtőknek való! Sokan keresnek meg telefonon is, meg e-mailben is, hogyha valami érkezik, akkor feltétlenül szóljunk! Természetes, eleget teszünk az ilyen jellegű kéréseknek! Vidéki gyűjtőink is vannak, így megoldást kellett találni, hogy Ők hogyan kapják meg az értékes darabokat! Mivel értékesek, azért egy megbízható, pontos futárszolgálatot kellett találni, akik vidéki szállítással is foglalkoznak! A futar.hu gyorsfutárszolgálat belföldi futárszolgálatot is vállal, így velük szállíttatjuk ki az előzetesen vevőinkkel megbeszélt, egyeztetett ritkaságokat! Természetesen megfelelő csomagolásban adjuk át a csomagokat az autósfutárnak, aki vigyáz az értékes darabokra. Még nem volt semmi probléma! A fizetéssel sincs semmi gond, mivel utánvétes szállítás van náluk, így a csomag átvételekor fizetnek, utána pedig mi számolunk el a futar.hu gyorsfutár szolgálattal. Ha igény van rá, helyben is szállítunk, mivel budapesti futárszolgálat is. Rugalmasan megoldjuk vásárlóink igényeit a futar.hu futárszolgálat segítségével!

Buddha szobrok online

Zambala szobor

Zambala szobor

Nemrég rátaláltam, egy fergeteges webáruházra. Ez a webshop az autentikus buddhista kellékek, hazai webáruháza. Már eleve nagyon szimpatikus volt, az egész oldal felépítése, a termékpaletta pedig óriási, és minden termék, 100%-ig eredeti, méghozzá egyenesen Nepálból. Régóta kerestem egy buddhista kellékeket árusító boltot, de akárhányat találtam, vagy a termékek minősége nem tetszett, vagy az árak voltak olyan magasak, hogy megfizethetetlen volt számomra. Pedig nagyon vágytam rá, hogy a lakásomat, ilyen termékek díszítsék. Ezért is örültem nagyon, mikor megtaláltam a PranaShopot. Rendkívüli termékekre bukkantam a https://www.pranashop.hu/ weboldalon, és rendeltem is többet. Mindent hamar kihoztak, és azóta mindenki megjegyzi, mennyire szép a meditációs ülőpárnám, a 27 szemes karmalám, a gyógyító Buddha szobrom és még sorolhatnám. Ezért ajánlom azóta is mindenkinek a PranaShopot.