Hosszú élettartamú függőfotelek

függőfotel

függőfotel

Az idén építkezésbe kezdtünk, természetesen a munkáink mellett. Egy kislányunk van, Évike, ő most volt elsős. Szerencsékre a mi szüleink egészségesek és szintén aktív dolgozók még, de így sajnos a kislányunk nyári felügyelete nem lett teljesen megoldva. Nem tudtuk az anyagiak miatt sok táborba beíratni őt, így egy lehetőségünk maradt, a kisvárosban, ahol élünk, keresni valakit, akire napközben rábízhatnánk. Szerencsére az osztálytársai révén a helyzet hamar megoldódott, egy nagyon kedves hölgy, Ani néni vállalta a napi odafigyelést rájuk, a foglalkozást velük. Nagy, tágas kertben játszhattak, estére jól el is fáradtak. Egyik nap sikerült korábban mennem Évikéért, és ledöbbentem, hogy sehol nem találom. Ani néni nyugtatott, megvan a kislány, csak meg kell keresnünk… Hosszas kiabálás és keresés után kikandikált egy függőfotelből, olyan volt, mint egy kismajom, nagy, álmos szemekkel nézett, hogy hát nekünk meg mi bajunk van! Hazafelé még megígértette Ani nénivel, hogy ugye, holnap is ő aludhat majd ebéd után a függőfotelben, annyira kényelmes. Otthon utánanéztünk, talán mi is vehetnénk otthonra egyet. Az OOUI honlapján pont olyanra bukkantunk, AQUA függőfotel, és egyáltalán nem volt drága.

Jó minőségű gyerekruhák

Star Wars

Star Wars

A férjemmel az elmúlt időben sokat gondolkodtunk, hogy mit kéne vásárolunk a fiainknak születésnapjukra. Bálint és Dani között, egy év és egy nap a korkülönbség. 6 és 7 évesek. A párom oda van a Star Wars-ért, mindig bolondozva az energiát említi a srácoknak. Ők pedig imádják az apukájukat, így sok móka kerekedik ebből. Ezért döntöttünk úgy, hogy a Gyerek Ágynemű webáruházból rendelünk a fiúknak Star Wars-os pizsamákat. Természetesen az apukájuknak jutott eszébe, de nekem is nagyon jó ötletlenek tűnt. Már régebb kinéztük őket, amikor innen rendeltünk nekik mesefigurás ágyneműket. Az iskolaszereket is itt szoktuk beszerezni augusztus végén, így mi már tökéletesen megbízunk ebben a webáruházban, hiszen mindig másnapra kiérkezik a megrendelésünk, a termékeket azóta is használjuk, mert nagyon jó minőségűek. A fiúk imádják, és mindig minden remek áron van. Azóta megkapták a pizsamákat, és folyton abban futkároznak.

Válaszd a CsigaBox költöztető dobozait!

költöztető dobozok

költöztető dobozok

Válaszd a CsigaBoxot! Hogy miért ajánlom? Mert amikor elköltöztem édesanyáméktól, én is a CsigaBox webáruházból rendeltem meg, a költöztető dobozaimat. Pontosan azért tettem ezt, mert a legjobb barátom webshopjának megrendelt termékeit is ebbe csomagolják, és már többen jelezték a vásárlók közül, hogy nagyon szeretik a dobozokat, amikben a termékeket kapják. Mióta ők is a CsigaBoxot választották, nem sérült meg egyetlen árucikk sem a szállítás során. Szerinte ez hatalmas előny, hiszen nagyon sokan azt hiszik, hogy bármibe belecsomagolhatják az termékeket, nem lesz probléma. Ahhoz, hogy ne törjön és sérüljön semmi, masszív, erős doboz kell. Az innen rendelt hullámkarton dobozokról csupa jót hallottam. Amikor pedig elköltöztem, minden holmim a CsigaBox dobozaiba került, hogy még véletlenül se károsodjon semmi, hiszen mindenem, amit magammal vittem az új lakásba, gyerekkori emlék volt. Természetes, hogy szerettem volna megvédeni őket. Szerencsére a CsigaBox nekem is segített.