Linképítés

linképítés

linképítés

Az Osram Lightify okos LED világítás működése rendkívül egyszerű, mégis mindenkit lenyűgöz. A kezdő szettben egy vezérlő és egy remek LED körte van. A kulcsszó linképítés központi egységet egy konnektorban kell elhelyezni és máris kezdhetjük az összehangolást. Egy app segítségével, ami Android és ios alatt is elérhető, vezérelhetjük majd az új fényforrásunkat vagy fényforrásainkat. Természetesen gondoskodni kell a csomagok és a linképítés árak mindig elérhető internetes kapcsolatról is, a Wi-Fi jó, ha mindig rendelkezésre áll. A rendszerre  akár több LED körtét is csatlakoztathatunk, így akár kisebb lakások egész világítását is irányíthatjuk  a távolból. Nagyobb felhasználáshoz, extra sok lámpához több vezérlő beszerzése szükséges. A linképítés hatékony eszköz okos világítással a fényerőt, a színt is szabályozni tudjuk majd akár anélkül is, hogy otthon lennénk.  A jövő technikája már mindannyiunk számára elérhető a webáruházak segítségével. A rendeléstől számított 2-3 napon belül már ki is próbálhatjuk milyen az, ha a telefonunkról irányíthatjuk a lakás fényeit.

Kerékpár ajándékba szeretteinknek

biciklikA háttérből karácsonyi zene szól. Nekem most a kerékpár előnyeiről kellene írnom, de azt mindenki tudja. Pláne a Kellys kerékpár előnyeit, hiszen nem nagyon van olyan dolog, amit vele kapcsolatban negatívumként hoznék fel. Egyszerűen tökéletes. Kicsit azért kitérnék a karácsonyra, bár biztos most mindenki lázban ég, de szeretnék kis hangulatot varázsolni ebbe a pár sorba. Első és nagyon fontos megállapítás, hogy a Karácsonyt élvezni kell, nem „belehalni”. Ez az ünnep mindenkinek ünnep, legyünk tisztelettel a másikra. Második megállapítás, hogy ne a drága ajándékokról szóljon, ne próbáljuk túllicitálni a másikat, hiszen nem erről kellene szólnia. Például egy bicikli nagyon jó ajándék, bárki kapja. A lényeg, hogy praktikus dolog legyen az, amit adsz. A harmadik legfontosabb dolog, hogy élvezzük egymás társaságát. Ne azért legyünk együtt, mert ilyenkor ez kötelező. Nem az. Semmi értelme az egésznek, ha veszekszünk. Ezt a néhány napot szenteljük a családnak, barátoknak és pihenésnek. Olyan ritkán tehetjük meg.

Lift plakátok kivitelezése

lift plakátA fodrászom mindig panaszkodott, hogy egyre kevesebb az új vendége, mert a régiek ugyan visszajárnak, de az újabb vendégek máshova mennek, mert nem tudnak róla hogy itt a városban is van fodrászat. Ráadásul jó fodrászat, ezt nemcsak mondják ezt én is tudom hiszen oda járok. Azonban való igaz hogy kisebb forgalma van a helyi dolgoknak,mert az emberek egyszerűen nem tudnak róluk. Például a barátnőm és múltkor panaszkodott hogy mennyit kell utaznia egy jó fodrászért, és mikor mondtam neki hogy ilyet én is ide járok a szomszédba akkor teljesen megvolt lepődve mert nem tudott róla, hogy nálunk is van fodrászat. Ezután jutott eszembe, hogy meg ajánlom a fodrászom keresse fel a Liftreklám.hu weboldalt amit a múltkor láttam, hazafelé a közeli házak lift fejében. Megfogadta és  azóta jó előre kell időpontot kérném, mert tele van a naptárja időpontokkal. Nagyon hálás nekem, amiért felhívtam a figyelmét erre a lehetőségre, és egy kis extra forgalmat sikerült összehozni a hosszú távra. Lift reklámok készítése és kivitelezése: www.liftreklam.hu

Egyedi póló készítése elképzelés szerint

pólógyártásAz idei céges karácsonyra kitalálták a kollegák, hogy dobjuk be a nevünket egy dobozba és mindenki húz egyet. Őt kell megajándékoznia. Nekem pechem volt, mert az új kollegát húztam. Nem sokat beszélgettünk és csak annyit tudtam róla, hogy szereti a Red hot chili pepperst. Böngészgettem a neten és kitaláltam, hogy rendelek neki egy pólót, azzal nem lőhetek mellé. A pataky polo egyedi ajándékok készítésével foglalkozik és nekem pont ez kell. A mérete megegyezik az enyémmel, mert egy kaliberűek vagyunk. Fekete alapon piros feliratot állítottam be. Egyszerű szerkesztő, amit mindenki tud kezelni így nekem sem volt nehéz dolgom. A pólót futárral kértem posta helyett, mert számomra az megbízhatóbb. Megérkezett és minőségre nagyon jónak tűnik. Tapintásra teljesen jó. Már csak be kell csomagolnom és átadni az ünnepségen. Engem is ő húzott és én egy üveg finom italt kaptam tőle. Nagyon tetszett neki a póló, meglepődött, hogy ilyen kevés ismeretségből is eltaláltam mit kedvel. A méret is jó volt, kicsit bő volt rá, de amúgy sem kell egy pólónak feszülnie.

Rendelje meg fürdőszoba berendezését online, Webáruházból

mosdóA vállalkozásom múlt évben indult be igazán, előtte csak éppen hogy termelt,nagy volt a pangás a megrendelések terén. A cég fürdőszoba felújítással foglalkozik, a legprofibb eszközökkel és szaktudással. Az első pár jól sikerült munkám után döntöttem úgy hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Aztán kezdett csökkenni a munkáim száma, szép lassan. Már majdnem feladtam, de aztán megtaláltam egy remek weboldalt,ahonnan igazán jó áron tudtam megfelelő eszközöket, felszerelést vásárolni. Azóta sokat spórolok az anyag árán, kicsit helyreállt az egyensúly. Ezáltal sikerült szépen lassan felépítenem a vállalkozásomat, hogy egy biztos és hosszútávon is jövedelmező céget működtethessek. Mindenkinek ajánlom, aki hasonlóan hozzám, ilyesfajta céget működtet,megéri, hiszen minőségi eszközöket vásárolnak, és még a pénzüket is megspórolják. Ide kattints:www,szaniteraruhaz.hu

Kártevők ellen hatékony fellépés

nyest, eger, patkany riasztoA tél beköszöntével felütötték fejüket a házban a ràgcsálók, bejönnek a környező mezőkről a meleget érezve. Egy két mezei egérke még nem is lenne baj, mert a csapda elkapja, de azért ha egynél több van az már bajos a szaporulat miatt és a csapdát is kitanulják a ravaszok. Úgyhogy ha nem akarok komolyabb  egérpopulációt a házamba mikor leesik az első hó és az egérkéket nem csak a hideg, de a pocakjuk is a kamrámba űzi majd, akkor hatásosabb módszerre van szükségem. A metroman.hu- n láttam ultrahangos rágcsáló és rovar riasztót, ezek úgy tudják távol tartani a az egereket, hogy nem bántják őket. Nehezen ellenőrizhetem, hogy működik-e, de mióta megérkezett és bedugtam, azóta nem találkoztam egérkékkel, pedig előtte szinte minden nap láttam, igaz mindig csak egyet. Nagyon jók ezek a modern kütyük, sokkal kíméletesebb elriasztani egy állatot, mint ha már ott van akkor elkapni vagy megmérgezni. Nekem is jobb, mert nem gusztustalan, és nem kell az állathoz gyakorlatilag hozzáérnem sem.