A legjobb borítékoló gép

borítékoló gép

borítékoló gép

Ma már tudom, hogy kint a legtöbb irodai eszköznél, a borítékoló gépnél is érdemes kikérni szakember tanácsát mielőtt megvásárolnánk azt. Én nem tettem meg, ami komoly problémákat okozott. Kiderült ugyanis, hogy az általam választott borítékoló gép nem felel meg a cégem borítékolási feladatainak, alábecsültem postánkat. Most már tudom, hogy a borítékoló gépet hozzá kell szabni a feladathoz, fel kell mérni a döntés meghozatala előtt azt, hogy milyen típusú levelek, számlák vagy prospektusok fognak kimenni a cégtől és az sem mindegy, hogy milyen gyakran fog ez bekövetkezni. Alaposan utána kell számolni annak, hogy a borítékoló gép megvásárlása után mennyi levél fog kimenni havonta, hiszen csak így tudjuk a valóban megfelelőt kiválasztani. Persze a nagyobb mennyiség sem minden esetben okoz problémát. Ha például havi szinten sok levél kerül postára, de ezek eloszlása egyenletes a hónapon belül akkor a kisebb teljesítményű borítékoló gép is megfelelhet, függetlenül attól, hogy egy lap vagy több oldal kerül egy-egy borítékba.

Céges pénzügyek intézése szakemberrel

könyvelésNem régen költöztem csak szép fővárosunkba, így még minden új számomra. Jelenleg a lakáskeresés a fő elfoglaltságom, hiszen szeretnék minél hamarabb saját lakásba költözni, de nyitott szemmel járok annak érdekében is, hogy vállalkozásimat a lehető leghamarabb be tudjam indítani. Persze ehhez szükségem lesz a megfelelő helyen lévő üzlethelyiség mellett egy jó könyvelőre is, aki tisztában van a folyton változó szabályokkal és otthonosan mozog a könyvelésben valamint a bérszámfejtésben is. Régi szomszédom szerint a vállalkozást mindenképpen az adótanácsadással kell kezdenem, hiszen itt nagyon sok dologra fény derülhet és lehetőség van felmérni a lehetséges adófizetési módokat, könnyítéseket. Már ekkor nagyon oda kell figyelni, mert sajnos többször hallottam már olyat, hogy az adótanácsadás során kis kapukat kerestek, melyek később bezárultak és komoly problémát okoztak az adófizetőnek. János javaslatára a BFB Consulting budapesti irodáját fogom felkeresni, melyről csak jót hallott és olvasott eddig.

Emlémázott pólók különleges alkalmakra

emblémázott pólóÍrtam már, hogy az elkövetkező időszakban biztosan két esküvőn is részt veszek elég aktívan, így a lánybúcsúkkor is jelentős szerepem van. Az egyiknél én vagyok a szervező, a másiknál segítek. Szerintem minden alkalomra dukál az egyedi póló, amit később elővéve emlékezhet az akkori menyasszony az eseményekre. Mivel ismerek egy nagyon jó céget (Gildan póló), aki egyedi póló és emblémázott póló profi, így vállaltam, hogy ezeknek felelőse én leszek. A pólók meglesznek, de a programokat ki kell még találni. Az egyik esküvőre még van időnk, még több, mint fél évünk van, de a másik esküvő itt van a nyakunkban, tehát már nincs sok időnk. Az esküvőszervezésre, és a kísérő programok szervezésére kell idő, nem szeretek kapkodni. Pláne az olyan dolgoknál, ahol foglalni kell valamit. Az egyik esküvő a nyár kellős közepén lesz, az esküvő időszak tetőpontján, így igyekezni kell, hogy minden időben le legyen foglalva. Időnk van, de azért ideje elkezdeni szervezkedni. Izgalmas időszak lesz, az biztos.

Katonai összeszerelhető játékok

katonai játék helikopterHivatásos katona vagyok, a kislányomnak pedig hivatásos hős. Lány léte ellenére odavan mindenért ami military, csak terepmintás ruhákat hajlandó felvenni és mindig bevetéseset akar játszani. Imádom a lelkesedését, hiszen tudom, hogy nekem szól. Karácsonyra katonai járműveket kért, és azt, hogy a két ünnep közötti szünetben együtt játszunk vele. Eleinte tanácstalan voltam, aztán eszembe jutott, hogy egyszer már nézegettem a terepen.hu-n a kis összerakható játékokat, hogy milyen profik, amikor outdoor felszerelést rendeltem magamnak Mivel mindennel megvoltam elégedve idáig is, amit a terepen.hu webshopból rendeltem, ezért biztos voltam benne, hogy a játékok is szuperek lesznek, ráadásul nagyon jó áron vannak a katonai összeszerelős játékok, így egy egész kis mini-hadsereget feltudunk majd vonultatni a nappali szőnyegén. Ha pedig ezzel együtt magamnak is rendelek egy-két szükséges holmit, azzal még a szállítási költséget is megspórolhatom, főleg ha elérem az összeghatárt és ingyenesen kiszállítják a csomagomat, mert akkor gyakorlatilag két szállítási költséget spórolok meg. Részletes leírás itt:www.terepen.hu