Ismerje meg a mobil üzemanyagkút előnyeit!

uzemanyag-megtakaritasEgyre több üzemanyagtöltő állomás menedzsere dönt úgy, hogy a hordozható kutat választja, amelyiknek megvannak a szokásos, elvárt kvalitásai. A mobil üzemanyagkút tulajdonképpen nem más, mint egy hordozható benzinkút, amelyik ugyanazokkal a tartozékokkal rendelkezik, mint a megszokott típus. Aki ezen fajta megvásárlása mellett dönt, biztos lehet benne, hogy az tartalmazni fogja a szükséges biztonsági berendezéseket, a kimérő szerkezetet és természetesen, az üzemanyag tartályt és szivattyút. Sokan azért is döntenek a beszerzése mellett, mert a mobil üzemanyagkút egyaránt használható üzemi és közforgalmú célra, illetve az elavult, régi, rendesen már nem működő üzemanyag tároló berendezések cseréjére is teljes mértékben alkalmasnak bizonyul. Folytatás

Hangtál meditációhoz, gyógyításhoz

nepáli hangtálSajnos fél éve új albérletet kellett keresnünk a párommal, mert az előzőt a főbérlő családi okok miatt el akarta adni. De szerencse a szerencsétlenségben, hogy egy jóval olcsóbbat találtunk, ami ráadásul ugyanakkora méretű, mint az előző volt, amit el kellett hagynunk. Viszont úgy döntöttünk, hogy teljesen más stílusban kezdjük el berendezni a szobánkat. Már régóta beszéltünk róla, hogy mind a kettőnknek tetszenek a buddhista tárgyak, ráadásul egy közös ismerősünk ajánlott is egy olyan weboldalt, ahonnan eredeti Nepálból érkező buddhista termékeket lehet rendelni. A Pránashop weboldalát hamar meg is találtunk és valóban nagyon sok szép dolgot találtunk. Gyorsan meg is telt a kosarunk, melybe elsősorban szobrokat, maszkokat, könyveket és füstölőket pakoltunk. Megbeszéltük, hogy a következő hónapban még más dolgokat is fogunk rendelni, mert nagyon jó áron kaphatóak. Szerettünk volna még ülőpárnát, imamalmot, hangtálat is meg ajtófüggönyt. Ezentúl, pedig minden hónapban rendeltünk valamit magunknak.

A minőségi cipészmunka értéket ad

mbt cipo javitasVálassz hozzáértő, nagy szakmai tudású cipészt és elégedett leszel a munkájával. A jó cipész megmenti a kidobásra váró cipőket is így igazi értéked ad a számodra. Nincs jobb és kényelmesebb, mint egy bejáratott lábbeli. Egy sarkalás, egy talpalás, egy MBT szenzorcsere új életet adhat veszni látszott cipőidnek. Vidd tapasztalt  cipészhez a papucsokat, szandálokat, csizmákat és bakancsokat és a kidobás helyett válaszd a javítást! Ne mondj le a cipőidről addig, amíg a cipész nem ítéli javíthatatlannak. Meglátod, a legtöbb esetben megmenthetőek a lábbelik és a cipész keze új értéket, új életet ad majd. Találj magadnak jó cipészt és járj hozzá rendszeresen. A javítások mellet kérd ki a cipőápolásban is a segítségét és válassz minőségi termékeket! A balzsamok, lemosók, boxok és samponok segítségével mindig tökéletes lábbelit viselhetsz majd. Válaszd mindenből a legjobbat! Cipőből és cipészből is! Ne add alább és legyél igényes a cipőidre!

Chia mag a netről

chiamagKezdd Te is a napot Chia mag pudinggal! Indítsd jól a napot és kezd egy mennyeien finom, egészséges és tápláló Chia mag pudinggal! Nem kell más hozzá, mint 2 dl tej, ez lehet mandula, kókusz és rizs tej is, 2 evőkanál chia mag és ízesítésként, kakaópor, méz, édesítőszer vagy bármilyen gyümölcs amit szeretsz. Keverd össze a hozzávalókat egy turmixgépben és tedd hűtőbe. A Chia mag folyadékkal érintkezve megduzzad és zselé állagúvá sűrűsödik majd. Így könnyen kanalazható, finom pudingot kapsz majd. Fogyassz belőle reggelire egy adaggal és jól kezdődik majd a napod! Fittebb és energikusabb leszel! Tápláló, vitaminban gazdag reggelid lehet és biztos lehetsz abban, hogy nagyon sokáig nem éhezel majd meg. Jöhetnek a délelőtti megbeszélések, a tárgyalások és a rengeteg feladat, könnyen veszed majd az akadályokat. Lesz mindenhez elég erőd és még a fogyókúrád sem kerül veszélybe! Kezdd Te is a napot Chia mag pudinggal és legyél aktívabb a munkahelyeden! Rendeld meg online otthonról vagy az irodából és próbáld ki minél több változatban ezt az egészséges pudingot!